Hadiah luar biasa untuk anak anda

Hadiah luar biasa untuk anak anda - aulad.my

Jika anda masih tercari-cari hadiah hari jadi atau hadiah untuk menghargai pencapaian atau kejayaan dan kesungguhan anak anda dalam apa sahaja perkara, ini mungkin boleh menjadikan pemberian hadiah tersebut lebih bermakna untuk anak anda.

Kami hasilkan buku cerita eksklusif yang menjadikan anak anda sebagai watak utama dalam keseluruhan penceritaan di dalam buku tersebut. Hanya masukkan nama, kami cetakkan khas untuk dihadiahkan kepada mereka. 

Ada dua buah tajuk buku yang kami cadangkan sebagai hadiah untuk permata hati anda. Buku Cerita Indahnya Solat & Buku Cerita Indahnya Berdoa.

Klik link di bawah untuk preview buku.

Buku cerita Indahnya Solat -> https://aulad.my/products/buku-cerita-indahnya-solat

Buku cerita Indahnya Berdoa-> https://aulad.my/products/buku-cerita-indahnya-berdoa 

Sekali sekala ubah hadiah material kepada hadiah berbentuk ilmiah dan bermanfaat kepada anak-anak. Ini dapat menjadi langkah awal dalam membentuk mereka menjadi generasi yang cintakan buku. 

Menariknya, buku ini dilengkapi dengan AR, lukisan dan grafik yang ceria serta menarik pasti membuatkan anak anda seronok belajar doa dan juga belajar bacaan, pergerakan dalam solat. 

Baca juga review daripada ibu ayah yang telah dapatkan buku-buku kami untuk anak mereka di sini --> https://aulad.my/pages/review