Based on 374 reviews
93%
(349)
3%
(11)
2%
(7)
1%
(3)
1%
(4)
n
Majalah Aulad 2024
nur sya (Kuala Lumpur)
Majalah aulad

Alhamdulillah.. majalah aulad warna warni dan banyak aktiviti serta ruang kisah yang menyeronokkan.

N
Indahnya Berdoa
Nor Asfawati Aziz (Kuala Lumpur)
Indahnya Berdoa

Sangat cantik dan saya berpuas hati dgn layout dan penggunaan nama yg dimasukkan dlm setiap doa.
Cuma ada sedikit kesilapan dlm ucapan yg saya berikan. Tapi tak pa boleh dibetulkan sendiri.
In shaa Allah akan order lagi utk cucu lain pulak

S
Indahnya Berdoa
SITI NAJMIN ABDUL HALIM (Kepala Batas)

Indahnya Berdoa

M
Majalah Aulad 2024
Muhamad Khalil Ghazali (Shah Alam)
amat berpuas hati

majalah diterima dlm keadaan sgt baik. tahniah buat syrikat courier.
anak xsabar nk sertai peraduan dlm majalah. kandungan sgt bersesuaian untuk umur 5-9 tahun

N
Poster Doa Harian
NORMAZIDAH MAT HALIL (Puchong Batu Dua Belas)
I genius tahun 3 siri 1-4

Kandungan buku2 sangat bagus.

N
Buku 50 Tajuk Dunia Ceria
NURUL ISMAIL (Shah Alam)

sgt berguna untuk anak2..excited diorg dpt buku byk..tpi byk color je..kalau boleh tmbah utk gunting2..utk aktiviti fizikal..origami pun ok

F
Set Siri Kembara Kota Suci
Fathin (Singapore)
Buku

Buku yang bermanfaat & postage yg cepat

P
Indahnya Berdoa
Puteri Hidayah binti mohd karim (Petaling Jaya)

Alhamdulillah...syukur..selamat sampai...menarik sangat buku2 Aulad..semoga menjadi manfaat pada ank Saya ..☺️☺️ terima kasih ye team Aulad ..👍🥰

A
Buku 50 Tajuk Dunia Ceria
Atikah Badarudin (Puchong Batu Dua Belas)
Buku 50 tajuk dunia ceria

Saya berpuas hati dengan isi kandungan buku yg saya beli.
Sangat sesuai dengan anak2 saya yg berumur 7 dan 9 tahun.
Gambar2 aulad mmg menarik dari dahulu sehingga sekarang,memberi idea dan inspirasi kepada saya untuk berkarya dengan anak2 murid.
Teruskan usaha dan semoga aulad mengeluarkan lebih banyak buku2 yang menarik khas untuk kanak2 Islam.
Semoga berjaya!!

N
Buku 50 Tajuk Dunia Ceria
Norasiah Che Husin (Pasir Mas)

Menarik dan berkualiti

N
Buku 50 Tajuk Dunia Ceria
Nurul Nabilah Zulkifli (Sungai Petani)
Buku 50 Tajuk Dunia Ceria

Nice book, my daughter had fun reading the books :)

N
Buku 50 Tajuk Komik Genius
Nurul Nabilah Zulkifli (Sungai Petani)
Buku 50 Tajuk Komik Genius

Nice book my daughter had fun reading the books :)

N
Buku 50 Tajuk Dunia Ceria
Nur Nadiah Johan (Kuala Lumpur)
Buku 50 tajuk dunia ceria

Anak saya begitu teruja bila buka bungkusan set buku 50 tajuk dunia ceria. Pelbagai pengisian yang bermanfaat dan menarik minat kanak-kanak. Mudah difahami dan dipelajari. Produk Aulad memang terbaik. Saya akan dapatkan lagi keluaran buku-buku seterusnya.

N
Buku 50 Tajuk Dunia Ceria
NOR HARYATI BINTI ABD RASID (Kuala Lumpur)
Buku 50 tajuk dunia ceria

Sangat2 menarik.
Anak pun gembira kerana selain membaca dia boleh melakukan aktiviti lain seperti mewarna.
Sangat sesuai untuk anak2 yg baru belajar membaca.
Dan juga sesuai dijadikan hadiah.

H
My Messy Book
Hanis Idris (Kuala Lumpur)
Messy book

Buku yang menarik..bkn anak je yg teruja dpt buku.ibu pon sama..tq aulad

H
Botol Air Personalized Aulad.my
Hanis Idris (Kuala Lumpur)
Botol air

Botol yang menarik,anak umur 18 bulan..dia suka sgt dpt botol tu sb ada nama dia..kemana2 dia bawa..

F
Majalah Aulad 2024
Faizah Syakira Kamaruzaman (Johor Bahru)
majalah Aulad

Alhamdulillah seronoklah baca buku majalah aulad. Best pengisian. Anak pun suka 😊

N
Indahnya Berdoa
Nurul Asyikin (Kuala Lumpur)
Buku best tapi saya dapat nama salah

Buku best tapi saya dapat nama salah. Hadiah untuk anak buah. Nasib baik mereka ok dan terima je seadanya tapi saya rasa ralat sangat tidak dapat beri yang terbaik.

H
Kisah Opah
Hyb (Kuala Lumpur)
Kisah Opah

Tajuk buku yang diberikan berjaya menarik perhatian dan minat anak buah saya untuk sekaligus menghabiskan set kisah opah ini pada tempoh masa yang terlalu singkat.

Tahniah!

Set Lengkap Siri Kenali Ubat ( 1-10 )

Olahan cerita yang ringkas berserta gambar ilustrasi yang menarik berjaya mendorong kanak-kanak terus membaca.

Tahniah.

C
Majalah Aulad 2024
CHE PAKRUL AZMI CHE KADIR (Petaling Jaya)
Majalah Aulad

Salam. Anak anak amat suka dengan aktiviti2 yang disediakan

M
Ayah
Malik Hisham (Petaling Jaya)
Ayah

Bagi buku dah lama. Kuning je semua muka surat

n
Ebook Kisah 25 Nabi & Rasul
nejie lee (Kuala Lumpur)

Ebook Kisah 25 Nabi & Rasul

N
My Messy Book
NURUL HAFEEZA JUMA'AH (Shah Alam)
Fast Delivery

Fast delivery and very good packaging!

F
Majalah Aulad 2024
FITRI FITRI (Kuala Lumpur)

MAJALAH AULAD YG SAYA ORDERF MASIH BELUM TERIMA UNTUK BULAN JUN