Anak anda kekal hidrasi ketika cuaca panas

Anak anda kekal hidrasi ketika cuaca panas - aulad.my

Kami memahami betapa mencabarnya anda untuk memastikan anak-anak kekal hidrat sepanjang hari.

Dehidrasi boleh menyebabkan dahaga yang melampau, mulut kering, kurang membuang air kecil, keletihan, sakit kepala dan masalah kesihatan yang lebih serius.

Sebab itulah kami menjadikan Botol Air Personalized aulad.my khas untuk anak anda agar mereka sentiasa minum air lebih-lebih lagi semasa cuaca panas seperti sekarang!

Botol air ini dilengkapi dengan ruangan cetak nama yang boleh disesuaikan supaya botol air anak anda kelihatan unik.

Menariknya, dengan botol air yang dicetak nama ini, anak anda tidak akan tertukar botol air mereka dengan orang lain ketika berada di sekolah atau di taman permainan.

Saiz botol air ini tidak terlalu besar dan sangat sesuai untuk kegunaan semua kanak-kanak di Malaysia. Botol air ini juga selamat digunakan kerana diperbuat daripada bahan berkualiti tinggi dan bebas BPA.

Penutup botol flip juga memudahkan anak anda untuk membuka botol air sendiri dan boleh dicuci dengan mudah. Selain itu, penyedut minuman yang tersedia di dalam botol membolehkan anak anda minum di mana sahaja.

Ini komen ibu bapa yang telah membeli Botol Air Personalized Aulad.my

Sangat sangat berpuas hati dgn boto air Aulad ni.... Sgt cantik,kemas berkualiti... Sgt sesuai sebagai gift...next nak beli lg buat gift. tq Aulad
- Rakma Binti Abd Ghani, Kuala Lumpur
Sangat cantik dan berpuas hati. Anak saya pon suka sangat. Dpd kurang minum air kosong, jadi asyik minum je sebab excited botol planet n custom nama dia. Tqsm
- Sha, Kuala Lumpur
Comel dan berkualiti. Alhamdulillah anak2 suka dan lebih kerap minum sebab teruja dengan botol masing2.
- NURHANISAH JAUHARI, Kuala Lumpur
Dapatkan botol air personalized aulad.my di sini: https://aulad.my/products/botol-air-personalized-aulad-my