Pintar Jawi
RM25.00 25 Add to cart

Pintar Jawi

RM25.00

(4 customer reviews)

Ciri utama

Sesuai untuk 7 dan ke atas

Cetakan Berwarna

Belajar Jawi

Bantu anak pandai jawi dengan mudah dan cepat.

Satu Inovasi yang dinanti-nantikan dalam dunia Pendidikan Jawi, Pendidikan Islam dan Bahasa Arab. Kad Pintar Jawi ini membantu pelajar mengenal, menulis dan menyambung huruf hijaiyyah dan jawi, mengeja perkataan, dan menukar huruf jawi ke rumi dan huruf rumi ke jawi.

Inovasi ini dihasilkan oleh Pn. Jumisara Binti Chamili yang merupakan guru cemerlang pendidikan Islam, pemenang anugerah pingat perak untuk Konvensyen Antarabangsa Jiwa Pendidik.

Gabungan inovasi Pn. Jumisara dan kepakaran penerbitan Aras Mega (M) Sdn Bhd, terhasil set Kad Pintar Jawi. Set ini sangat mudah digunakan. Formulanya sangat mudah untuk difahami dan diaplikasikan oleh para pelajar bermula dari peringkat pra-sekolah.

  1. Belajar eja jawi dengan mudah
  2. 3 warna beberza untuk membezakan kedudukan huruf

RM 7 untuk Semenanjung Malaysia

Sabah, Sarawak & Labuan bergantung pada kawasan. Anda boleh semak harga pos di halaman checkout sebelum membuat pembayaran.

In stock

Less than 83 items left!

FAQ

Most frequent questions and answers

Untuk order sebelum pukul 10am pada hari bekerja, kami akan poskan pada hari yang sama. 

Untuk order selepas pukul 10am, kami akan poskan order pada hari bekerja berikutnya.

Tracking no. akan diberi selepas order Tuan Puan diposkan. 

4 reviews for Pintar Jawi

  1. NOORZIDA (Verified Buyer)

    Alhamdulillah sy mmg mencari sgt kad pintar jawi ni utk digunakan dlm sesi PdPc,material yg digunakan berkualiti, sy dh try guna Alhamdulillah sgt2 mudah dan murid2 sy pun lebih seronok belajar, yg penting mudah dan murid2 faham,tq pd creator n Majalah Aulad keluarkan produk yg hebat mcm ni!tahniah..

  2. Siti Sara Rais (Verified Buyer)

    Wow, kad ini sangat bagus utk mengajar jawi! Sangat2 membantu & interaktif! Sy pun sblm ni pening x tau nk ajar anak cara mana. Kad ini mmg sgt2 bagus & blh digunakan sbg aided teaching in jawi. Terima kasih, seller. Sy beli ye…

  3. harliah (Verified Buyer)

    alhamdulillah kad ni anak suka bermain dan dpt membantu anak belajar dgn baik

  4. NADJWA ARIFAH BT ISMAIL (Verified Buyer)

    alhamdulillah. rasa berbaloi sgt beli kad ni. anak lelaki saya mudah utk mengenali apa huruf yg boleh disambungkan. pada awalnya mengajar jawi, dia agak tak selesa sbb agak susah nak hadam, lebih2 lagi dia baru sahaja darjah 1 dan sblm ni bersekolah menggunakan konsep montessori.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *