Indahnya Berdoa

RM29.00

Cetak nama anak anda pada buku dan belajar doa dengan cara yang santai dan mudah!

*Diskaun 10% jika beli 2 atau lebih

Dapatkan dalam tempoh:
untuk slot cetak hari ini!

Sebuah buku  yang mengandungi 10 doa harian dalam kehidupan seharian. Penceritaan dalam buku ini adalah tidak terlalu formal dan sangat sesuai untuk pembacaan awal kanak-kanak.

Menariknya, elemen teknologi Augmented Reality (AR) 4D yang diterapkan seperti audio bacaan doa dan animasi 3D mampu menarik minat anak-anak untuk membaca dan mempelajari doa-doa harian dengan menggunakan pendekatan yang lebih santai dan ceria.

*Augmented Reality memerlukan penggunaan telefon pintar iOS atau Android. Keperluan minima bagi setiap peranti adalah seperti berikut:

  • iOS 11 dan ke atas
  • Android 10 dan ke atas.

*Tempoh cetak akan mengambil masa 24-48 jam. Penghantaran akan dibuat selepas itu.

Kos Penghantaran 📦

RM 5 untuk Pembelian bawah RM50

Flat Rate RM 4 – Pembelian melebihi RM50

Free Shipping – Pembelian melebihi RM120

Kos penghantaran berbeza mengikut kawasan. Anda boleh melihat kos penghantaran sebelum membuat pembayaran di halaman checkout (selepas meletak alamat).

Lihat preview buku Indahnya Berdoa di bawah.

(24 customer reviews)
*Untuk membeli dua atau lebih buku, anda perlu add to cart berasingan (dua buku, 2 kali add to cart. 3 buku, 3 kali add to cart dan seterusnya).
 

Penting!

  • Pesanan anda akan diproses selewat-lewatnya dalam tempoh 24jam (Hari bekerja).
  • Tracking number akan diberikan melalui sms dan email dari EasyParcel.

Description

Preview 10 Halaman pertama

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Istimewa dan ekslusif

Cetak nama si manja anda dan hadiahkan kepada mereka. Mereka pasti gembira!

Cantik dan tertarik

Dengan sentuhan grafik dan lukisan yang menarik menjadikan anak-anak semakin seronok untuk membaca.

Dengar dan tonton

Dengarkan audio bacaan doa dan tonton animasi 3D yang akan menceriakan hari-hari anak anda.

Percuma Aplikasi

Muat turun aplikasi Indahnya Berdoa secara percuma di Playstore atau Appstore di peranti mudah alih anda.

FAQ

Most frequent questions and answers

Untuk order sebelum pukul 10am pada hari bekerja, kami akan poskan pada hari yang sama. 

Untuk order selepas pukul 10am, kami akan poskan order pada hari bekerja berikutnya.

Tracking no. akan diberi selepas order Tuan Puan diposkan. 

Additional information

Weight 0.5 kg
Halaman

24 muka surat

Jenis Kulit

Kulit Nipis (Paperback)

24 reviews for Indahnya Berdoa

  1. Noor Ainnilwahida (verified owner)

    Indahnya doa sangat bermanfaat untuk kegunaan anak2 sehari harian.. Alhamdulillah anak2 saya suka kannya

  2. Dr. Mohd Yuhyi Mohd Tadza (verified owner)

    Sangat kagum dgn buku yg diterima. Sangat berkualiti. Anak2 teruja apabila membaca kisah sendiri dalam setiap helaian. Dilengkapi dengan ciri-ciri AR mengikuti arus peredaran zaman bagi menaikkan semangat anak2 untuk terus membaca. Terima kasih aulad dan penulis. Satu idea yang sangat menarik dan direalisasikan dalam bentuk hasil yang terbaik. Moga ada lebih banyak lagi buku seumpama ini diterbitkan pada masa hadapan.

    • Jualan AMSB

      Terima kasih atas respon yang diberikan.
      Kami juga ingin mengajak tuan melayari satu lagi produk kami berbentuk Ensiklopedia Sains DEVAR juga menggunakan kaedah AR seiring dengan IR4.0.
      Buku ini sangat menarik dan berbentuk pengembaraan dan penerokaan baru kepada anak-anak anda.

      Jemput klik di https://aulad.my/products/ensiklopedia-sains-augmented-reality/

  3. Amalina Hilman (verified owner)

    Berbaloi sangat beli.. anak-anak suka bila baca ada nama sendiri.. ada kesalahan ejaan sikit kat last page, senarai semak doa.. tapi all in all memang best buku ni! 👍🏻👍🏻 Will buy it again for my nieces and nephews.. sesuai sgt utk dijadikan hadiah 💞

    • Jualan AMSB

      Terima kasih atas respon, semoga kesilapan kami akan kami perbaiki.
      Ya, itulah antara idea asal adalah untuk hadiah berharga kepada anak-anak kita.
      Jika produk ini menarik dan banyak manfaat kepada ramai, kami berbesar hati jika tuan dapat membantu sampaikan kepada yang lain.

  4. Adli (verified owner)

    Alhamdulillah penghantaran yang cepat dan kualiti buku yang bagus. Anak-anak sangat teruja membaca cerita yang menggunakan watak drpd nama mereka. Mereka lebih bersemangat dan seronok untuk menghafal doa2 yang disediakan. Disamping ciri-ciri AR yang sangat menarik. Sangat berbaloi untuk diberikan hadiah kepada anak-anak.

  5. Mummy sarah (verified owner)

    Anak2 sangat teruja masa terima buku kerana ada nama mereka dlm buku tersebut dan dan ciri2 AR sangat menarik. Terima kasih Aulad.

  6. Iwani (verified owner)

    Alhmdulillah saya sangat sukakan buku ini… anak saya Kaysa pun seronok bila kami baca bersama-sama sambil gunakan apps yang disediakan… saya harap ada lebih banyak buku seperti ini dikeluarkan oleh Aulad. Cadangan saya, buat pilihan buku utk girl&girl serta boy&boy pula kerana anak saya dua-dua perempuan, jadi tiada pilihan tersebut untuk saya…

    • Jualan AMSB

      Terima kasih atas pandangan yang diberikan.
      Kami ambil maklum, agar unit pembangunan produk kami dapat menghasilkan produk menepati pendidikan akan datang.
      Jika puan berminat untuk produk berbentuk AR, kami syorkan pun lawati web produk Ensiklopedia Sains DEVAR kami.
      Produk ini lebih adventure dan explorer bagi anak-anak berusia 6 tahun ke atas. Malah untuk pengetahuan orang dewasa juga turut berguna.

      sila klik https://aulad.my/products/ensiklopedia-sains-augmented-reality/

  7. Nor Harlinda binti Harun (verified owner)

    Buku yg baik dan bagus

  8. Farhana Othman (verified owner)

    Walaupun ada masalah sikit dengan tempoh masa penghantaran tetapi memang sangat puas hati sebab pihak penerbitan sangat bertanggungjawab. Buku berkualiti dan comel ilustrasinya. Terima kasih Majalah Aulad 😁

  9. Fatiin (verified owner)

    Alhamdulillah, Indahnya Berdoa merupakan satu hasil karya yang bagus dan cukup kreatif. Dengan ciri AR, ianya selari dengan peredaran teknologi sekaligus menarik minat anak-anak untuk mempelajari doa harian. Kertas yang digunakan juga berkualiti. Idea nama karakter yang boleh diubah menjadikan buku ini sangat istimewa dan mesti dimiliki.

  10. Rafidah Aziz (verified owner)

    Produk yang bagus dan sgt berguna. Ia juga menarik minat anak untuk sama2 membaca doa.

  11. rahmat (verified owner)

    terbaik👍👍👍… anak saya sukakannya.. ada rasa ‘sense of belonging’.. dan boleh lebih baik lagi jika ditambahkan doa2 harian lain seperti keluar masuk tandas, doa ketika berhias memandang cermin etc

  12. wan aisyah nadiah (verified owner)

    Alhamdulillah. Anak2 sgt sukakan buku Indahnya berdoa. Sangat berpuas hati dengan kualiti gambar buku ini.

  13. Nur Athirah Ahmad Lotfi (verified owner)

    Buku cantik, menarik, berkualiti dan yang paling best sebab boleh personalized untuk nama anak. Anak saya suka sangat buku ni. Hari2 dia ajak baca buku sebab dia seronok dengan teknologi AR tu. Tahniah Aras Mega! 👍🏻

  14. MomyFurqan (verified owner)

    Masuk Tahun 2021, Anak saya baru berusia 1 tahun, di usia 3 Bulan Lagi, Saya Memang Sudah Ajar dia Membaca Quran, membaca Buku, memang Nampak Diri Dia Sukakan Buku, sebab Tu saya Beli Buku Doa ni, Memang terbaik, Cetakan & Gambar Yg berkualiti, Walaupun Tulisannya Agak Kecil Sedikit untuk Anak yang Baru berusia 1 Tahun, Tetap Menarik Minat Anak Untuk Meneliti Gambar2 dalam nya, Terima kasih Aulad & ARas MEGA 👍☺️

  15. Fariha (verified owner)

    Buku yang cantik dan menarik dilengkapi dengan AR untuk anak-anak belajar membaca doa. Sangat kreatif. Saya dan anak-anak suka buku ni. Harap boleh teruskan menerbit buku-buku yang menarik seperti ni.

  16. Ika Ismail (verified owner)

    Alhamdulillah.
    Anak saya suka & bersemangat baca doa-doa di di dalam buku ni.

  17. Ika Ismail (verified owner)

    Alhamdulillah.
    Anak saya suka & sangat bersemangat untuk meghafal doa-doa di di dalam buku ni.

  18. Ahmad Faisal Bin Mohamed Saad (verified owner)

    Alhamdulillah, terima buku dalam keadaan yang sangat baik. Anak² sangat suka dan sentiasa ulang membacanya. Seronok bila dibacakan dan ada nama² mereka disebutkan bersama.

  19. MOHD MUSTAQIM BIN MAK SAL MINA (verified owner)

    Alhamdulillah buku diterima dlam keadaan baik dan kemas. Anak 2 sukakan nya

  20. MOHD MUSTAQIM BIN MAK SAL MINA (verified owner)

    Alhamdulillah buku diterima dlam keadaan baik dan kemas. Anak 2 sukakan nya. Boleh repeat lgi dengan buku yang lain..

  21. Ain izzati mohd yunos (verified owner)

    Alhamdulillah. Sampai2 je buku anak teruja tgk ada nama kt buku tu. Cumanya hp x cukup canggih utk support apps tu. 😬

  22. Ann (verified owner)

    Alhamdulillah anak-anak saya umur 2 dan 5 tahun dah dapat hafal doa harian dgn mudah dengan menggunakan aplikasi yg disediakan…lebih teruja bila nama mereka sendiri ada dibuku…😍 lepas ni nak order utk hadiahkan pada anak kawan pula terima kasih

  23. Khairul Anuar Bin Kassim (verified owner)

    Buku cantik. Cetakan, warna dan material terbaik.

    Penghantaran cepat dan pembungkusan terbaik.

    App tak dapat scan app mungkin sebab kamera telefon tak berapa ok.

  24. Izzah Ismail (verified owner)

    Bagus sangat..berbaloi beli sebab gambar menarik..dgn AR lagi dan nama anak2 pada buku,mereka suka ulang2 baca..secara tak langsung dapat ajar doa pada mereka😊

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *